Graag stel ik mij aan je voor!

Als kind van twee rasechte horecamensen, ben ik opgegroeid in het Horecabedrijf van mijn ouders in Heerhugowaard. De passie voor Horeca, in de breedste zin van het woord, is mij met de paplepel ingegoten. Het was dan ook niet vreemd dat ik als 15-jarige puber begon met een vakantiebaantje in de horeca bij Museum Broeker Veiling. Dat vakantiebaantje leidde vele jaren later tot een compagnonschap met Hans Broersen uit ’t Veld. Samen draaiden we jaren lang de horeca van Museum Broeker Veiling in Langedijk en partycentrum De Vriendschap in ’t Veld. En nu, na 18 jaar, ben ik toe aan iets nieuws. Ik zie kansen en uitdagingen, die ik graag buiten deze gesettelde bedrijven wil realiseren. Sinds juli 2015 ben ik gestart met JG Horeca voor (bedrijf)catering, interim management en als partyplanner/-organisator. Graag deel ik mijn passie voor de horeca met jou en ga ik de uitdaging aan om jouw evenement tot een succes te maken!

Jim Groenland

Contactinformatie

Services

Horeca Verhuur

Ben je op zoek naar materialen om jouw feest of evenement tot in de puntjes aan te kleden? Ik help je graag!

Lees verder

Interim Management

Tijdelijke ondersteuning nodig in horeca, catering, facility, leisure of evenementen organisatie? Ik sta voor je klaar!

Lees verder

Catering B2B & B2C

Voor de organisatie van een (groot) feest of evenement, particulier of zakelijk, verzorg ik de catering van A tot Z.

Lees verder

BBQ Catering

Organiseer je binnenkort een barbecue en kun je wel wat hulp gebruiken? Samen maken we er een smaakvol feest van!

Lees verder

Horeca Verhuur

Ben je op zoek naar de juiste spullen om jouw feest te organiseren? Vanuit mijn jarenlange ervaring geef ik je graag deskundig advies bij de organisatie en indeling van jouw feest. Je kunt hierbij denken aan tenten, bars, meubilair, verwarming, koeling, ballonservice, glaswerk, servies, linnengoed, etc. Door mijn unieke aanpak kan ik lage huurtarieven garanderen. Bovendien kun je ervan uit gaan dat alle artikelen schoon en van uitstekende kwaliteit zijn. Het nakomen van onze afspraken, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik houd van korte communicatielijnen, zorg voor een tijdige levering van de bestelde spullen, in de juiste aantallen, en waar nodig voor een snelle op- en afbouw van jouw feest.

Bekijk de gallery voor een impressie.

Interim Management

Heb je te maken met ziekte van een collega of is het lastig om de juiste invulling voor een vacature te vinden? Dan kan JG Horeca je helpen om de functie tijdelijk uit te voeren. Met mijn frisse, kritische blik en jarenlange ervaring kan ik een waardevolle aanvulling leveren voor jouw organisatie. Zo heb jij de tijd om te zoeken naar een blijvende invulling van de vacature, terwijl de business gewoon door gaat. Ik bied mijn diensten graag aan bedrijven, instellingen en organisaties, die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van hospitality. Hierbij kun je denken aan diverse branches: horeca, catering, facility, leisure en evenementen. Maar ook bedrijven waarbij beleving centraal staat, kunnen bij mij terecht, zoals musea, theaters, attractieparken, conferentiecentra, kantorencomplexen en zorgcentra. Kortom, ik ga graag de uitdaging aan om jouw bedrijf met nieuwe energie op weg te helpen.

Bekijk de gallery voor een impressie.

Catering

Voor bedrijven en particulieren

Organiseer je binnenkort een (groot) feest of evenement, en ben je op zoek naar iemand die de catering kan verzorgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met een gezonde mix van creativiteit en gastvrijheid maakt JG Horeca jouw feest of evenement tot een succes. Ik werk met kwalitatief hoogstaande producten uit de biologische keuken. Je kunt kiezen uit een breed assortiment: van belegde broodjes tot compleet buffet, van barbecue tot tapas of stamppotten. (Bijna) alles is mogelijk. JG Horeca regelt de totale catering, het eten, de drankjes, de aankleding, etc. graag voor jou tot in de puntjes.

Bekijk de gallery voor een impressie.

BBQ Catering

Ook voor een volledig georganiseerde barbecue ben je bij JG Horeca aan het juiste adres. Ik help je graag om van jouw barbecue feest een smaakvol succes te maken. Hierbij maak ik gebruik van gekwalificeerd personeel en de modernste barbecue technieken. Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor jij de garantie hebt dat vlees, vis, salades, etc. van hoogstaande kwaliteit zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast de barbecue ook alle zaken daaromheen te regelen. Denk hierbij aan aankleding, drankjes, entertainment. Meer hierover lees je bij “Catering” en “Horecaverhuur”.

Bekijk de gallery voor een impressie.

Portfolio

twiskerslot
Twiskerslot
Sail Amsterdam
Sail Amsterdam
Museum Broekerveiling
Museum Broekerveiling
Langedijk Waterrijk
Langedijk Waterrijk
La Baque
La Baque
Enjoy Heerhugowaard
Enjoy HHW
Bell
Bell
Stad Alkmaar
Stad Alkmaar
EDM Tandartsen
EDM Tandartsen
Harmonie
Dorpshuis Harmonie
De Groot en Slot
De Groot en Slot
Intratuin
Intratuin
Bluedesk
Blue Desk
MCA
Familiehuis MCA
Langedijk
Gemeente Langedijk
Bouwbedrijf
Bouwbedrijf de Jong
Winter
Hartje Winter
Hoogheemraadschap
Hoogheemraadschap
Oranje
Oranje Activiteiten
De Heus
De Heus
Dick Schoon
Dick Schoon BV
Huighaverlag
Huighaverlag
VWS
VWS
Boss
Hugo Boss
Circus
Circus Sijm

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen, of ideeën vormgeven en werkelijkheid laten worden? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

TOP